Wörwag Pharma като ваш партньор

Wörwag Pharma е среден семеен бизнес със седалище в Бьоблинген, близо до Щутгарт. От около тридесет години ние сме представени отвъд германските граници в Източна Европа, Русия и Централна Азия до Латинска Америка и Югоизточна Азия. С висококвалифициран екип по продажбите ние посещаваме лекари и фармацевти в около 35 страни. Освен общопрактикуващи лекари, сред нашите клиенти са невролози, диабетолози, ендокринолози, ревматолози, интернисти и кардиолози.

Ние сме специалисти в природните лекарства – основно витамини, минерали и микроелементи –, както билкови, така и химически агенти. Фокусът ни е върху продукти, получили солидни научни доказателства за превенция и лечение на диабет и неговите вторични и съпътстващи заболявания, на неврологични заболявания, както и за поддържане на здрава имунна система и опорно-двигателен апарат.

Каква е причината да търсите партньор?

  • Лицензиране/дистрибуция: Търсите силен партньор за разпространение и маркетинг на вашите продукти, особено за лекарства в терапевтичните области, описани по-долу?
  • Придобиване: Бихте искали да бъдете част от бързо развиващ се дългосрочно ориентиран семеен бизнес с устойчиви ценности като инвеститор и/или като стратегически партньор?
  • Съвместно развитие: Търсите ли партньор с богат опит в разработването и маркетинга на природни лекарства?

 

Какво предлагаме на нашите партньори?

  • Задълбочен и обширен опит в областта на науката, регулаторните въпроси, както и маркетинга и продажбите на продукти за превенция и лечение на заболявания, свързани с начина на живот;
  • Цялостен и директен подход към лекари и фармацевти в Германия, Източна Европа, Русия, Централна Азия и избрани пазари в Латинска Америка и Азия;
  • Силна международна мрежа и доверени партньорства с експерти и лидери на мнение (KOL);
  • Партньорстьо, изготвено на база вашите индивидуални нужди.

Свържете се с нас! Очакваме Ви - partnering(at)woerwagpharma.com