WÖRWAG Pharma: компетентност в биофакторите

woerwagpharma-teaser-unternehmen

»Една от нашите силни страни е, че ще останем семеен бизнес, който поема отговорност. Ние заставаме зад ценности, които не се появяват в баланса и успешно се развиваме независимо от банки или инвеститори. Човещината, близостта и личната отговорност са претенциите на един голям екип, готов да се променя непрекъснато и да става по-добър.«

Monika Wörwag and Dr. Marcus Wörwag, CEO WÖRWAG Pharma.

Към интервюто

WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG е фармацевтично предприятие с международна дейност. Фирмата разработва и разпространява продукти, представляващи биофактори.


Продуктовата гама на WÖRWAG Pharma включва лекарства по лекарско предписание, лекарства без рецепта и хранителни добавки. Лекарствата по лекарско предписание, които се продават само в аптеките, се използват за лечение на заболявания вследствие на диабет като невропатии (нервни увреждания) и при сърдечно-съдови и неврологични заболявания.


През 2016 г. компанията с 900 работници и служители в повече от 35 страни в цял свят (Германия, Източна Европа, Русия, Прибалтийските страни, Централна Азия, Азия и Латинска Америка) е постигнала оборот от около 175 млн. евро.


WÖRWAG Pharma е семейна компания, която второ поколение се ръководи от д-р Маркус Вьорваг, Моника Вьорваг и Герхард Майер. Д-р Фриц Вьорваг основава компанията през 1971 г. в Щутгарт. Главното седалище днес е в Бьоблинген.

История

Градската аптека в Щутгарт, в която някога започнало всичко, все още се числи към нашето предприятие и е важна част от нашето самосъзнание.
След успешно навлизане на пазара вече сме представени в повече от 35 страни. По цялото земно кълбо служителите представят нашата компания в собствени филиали и търговски офиси. При това нашият произход винаги остава важна отправна точка. Той ни прави здраво стъпили на земята, което ни е необходимо, за да бъдем открити за нови идеи и по такъв начин да изграждаме бъдещето.

Нашата визия и мисия

Заедно за по-добър живот!

Да бъдем заедно – възможно най-близо до потребностите на нашите клиенти, заедно с хората, за да можем по-добре да ги разбираме и по-добре да им помагаме, за един по-добър живот!

Our Vision

Нашите ценности

Ние сме за отговорност, ефективност и идентификация.

Our Values
  • Отговорност: За нас това означава да окуражаваме хората.
  • Ефективност: За нас това означава да предоставяме ефективни решения.
  • Идентичност: За нас това означава да сме уникална част от единна глобална мрежа.
woerwagpharma-elder-businesswomann-whit_two-colleagues

Нашите офиси

woerwagpharma-map

Работим успешно в повече от 35 държави по целия свят. Нашата цел е да продължаваме да се разрастваме, преди всичко в Азия и Латинска Америка. Ще го постигнем с икономическа обосновка, а и здраво стъпили на земята на нашия швабски дом.

прочетете повече