За нас

Накратко за Wörwag Pharma

 Wörwag Pharma е фармацевтична компания с международна дейност. Фирмата разработва и разпространява продукти, представляващи биофактори. Биофакторите са важни вещества за тялото, необходими за неговото нормално функциониране. Те включват витамини, минерали и микроелементи.

 

 

прочетете повече

Развитие през годините

Екипът на Wörwag Pharma  е отдаден на корпоративния успех в световен мащаб.

прочетете повече

Интензивни проучвания за ефективно лечение

Изследванията на Wörwag Pharma се концентрират върху последиците от болестта, като заболявания на нервите вследствие на диабета. Целта е да се насърчат откритията в областта на биофакторите, като например на витамини, минерали и микроелементи.

прочетете повече

Помощ за Танзания: Образованието разкрива перспективи за бъдещето

„Да бъдем по-близо – да помагаме по-добре", корпоративното мото на Wörwag Pharma стои в основата и на нашата социална ангажираност. Не само финансово, но и със значителни лични ресурси, компанията подкрепя проекти за хуманитарна помощ в Африка.

прочетете повече

Сътрудничество с Wörwag Pharma

С търговския си екип от над 600 дългогодишни и висококвалифицирани служители, ние посещаваме лекари и фармацевти в повече от 35 страни, сред които общопрактикуващи лекари, невролози, ендокринолози, ревматолози, интернисти, кардиолози и гинеколози.

прочетете повече

Правно и регулаторно съответствие във Wörwag Pharma

Правното и регулаторно съответствие във Wörwag Pharma означава съответствие с външните и вътрешните правила.

прочетете повече
woerwagpharma-map

Работим успешно в повече от 35 държави по целия свят. Нашата цел е да продължаваме да се разрастваме, преди всичко в Азия и Латинска Америка. Ще го постигнем с икономическа обосновка, а и здраво стъпили на земята на нашия швабски дом.

прочетете повече